Meerdaagse reizen : voorstellen voor groepen


Eurostrand - Leiwen (D)

5 of 6-daagse all-in aan de Moezel

Op reis naar het prachtige Eurostrand in Leiwen, aan de Moezel. Het 4-sterrenpark "Eurostrand" is een complex waar men de "all inclusieve formule" hanteert. Dat betekent daadwerkelijk dat alles bij uw vakantie is inbegrepen. Heerlijke buffetten bij het ontbijt-, middag- en avondeten. 

Ook alle dranken, shows, animatie, aantrekkelijke uitstappen in de omgeving én natuurlijk het gebruik van de vele wellness- en recreatievoorzieningen zijn inbegrepen. 

Gent  (B)

3-daagse Gent  van 12 tot 14 november 

 ‘ Het historische hart van Vlaanderen’ , ‘Een stad van alle tijden’, ‘Het Middeleeuwse Manhattan’, en ‘Europa’s best bewaarde geheim’: de koosnaampjes die Gent in de loop van de tijd verzamelde, zijn even kleurrijk als de stad zelf. Wandel door de Gentse binnenstad en je snapt meteen de vele toeristische prijzen en de internationale lof. 

Duik in de geschiedenis van Gent, en ontdek wat het Gravensteen, het Lam Gods, de drie torens, of de gerenommeerde Gentse musea je te bieden hebben. Eurostrand - Fintel (D)

5 of 6-daagse all-in aan de Lüneburgerheide

Op reis naar het prachtige Eurostrand in Fintel aan de Lüneburgerheide. Het 4-sterrenpark "Eurostrand" is een complex waar men de "all-inclusieve formule" hanteert. Dat betekent daadwerkelijk dat alles bij uw vakantie is inbegrepen. Heerlijke buffetten bij het ontbijt-, middag- en avondeten. 

Ook alle dranken, shows, animatie, aantrekkelijke uitstappen in de omgeving én natuurlijk het gebruik van de vele wellness- en recreatievoorzieningen zijn inbegrepen. 

Drenthe en de Bonte Wever (NL)

Nieuwe ALL-IN bestemming
Het B&V team heeft voor jullie wederom een nieuwe, mooie all-in bestemming uitgestippeld. Deze keer nemen we je mee naar de provincie van de hunebedden, namelijk Drenthe, in Nederland.
ALL IN : comfortabele hotelkamers (4*), ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, onbeperkt drank uit het huisassortiment,  gebruik van zwem- en saunaparadijs, fitnessfaciliteiten, bowling, diverse spelfaciliteiten, toegang tot de Caféstraat, tussendoor diverse snacks en lekkernijen, verschillende activiteiten en entertainment.We verzorgen ook diverse uitstappen (al dan niet facultatief) en dit met eigen luxe autocar en eigen reisbegeleiding.

Ostfriesland (D) Greetsiel - Enjoyhotel Vitalis

Slechts weinig landschappen hebben hun unieke karakter kunnen behouden op de manier waarop dat in Ostfriesland is gebeurd.  De Waddenzee aan de Noordzeekust, kleine bossen en schitterend kleurige parken benadrukken het beeld van de regio in het noordwesten van Niedersachsen.  Het ‘weidse land achter de dijk’ nodigt uit tot ontspannen beleven. 
We bieden u een afwisselend programma met mooie uitstappen naar o.a. de scheepswerf van Papenburg, het Moormuseum, het EEZ (Energiecentrum) in Aurich, het theemuseum in Norden...
Het 4**** Familie Hotel Greetsiel, ligt in de bijna 700 jaar oude vissersplaats Greetsiel, in het Duits Ost-Friesland.
Dit zeer nostalgische en toeristische vissersplaatsje, met zijn garnalenvissers vloot en Tweelingmolens is zeer zeker een bezoek waard. Zo ook de nabijgelegen Vuurtoren van Pilsum.
Het hotel beschikt over zeer ruime rookvrije kamers, allen per lift bereikbaar.
Dagelijks wordt u hier in het Hotel verwend met een uitstekend Enjoy ontbijtbuffet, lekkere warme lunch en elke avond een uitstekend driegangen- keuzemenu.

's Avonds kunt u zich prima amuseren in de bar-Lounge.Sauerland (D) Schmallenberg - Enjoyhotel Alpin 

Het hotel ligt in het plaatsje Grafschaft, midden in een bosrijk gebied gelegen in de driehoek, Schmallenberg, Winterberg en Bilstein en ademt een landelijke sfeer.

Dit zeer bekende vakantiegebied biedt u talloze mogelijkheden voor een zeer afwisselde vakantie. Alpin Hotel is een sfeervol multifunctioneel hotel met alles onder één dak.  

In restaurant "Bel Etage" wordt u tijdens uw verblijf verwend met een dagelijks uitgebreid "Enjoy" ontbijtbuffet, warme lunch en een afwisselend 3-gangen keuzediner.

In ons grand-cafe-lounge Hubertusstube vindt u veel gezelligheid en leuke thema-avonden met onder andere live muziek.

's-Avonds is er net zoals in onze andere hotels regelmatig vertier en entertainment.

Als gast van ons Hotel kunt u gratis gebruik maken van ons eigen zwembad en diverse sauna's. 
Wij maken mooie uitstappen naar o.a. Willingen, bezoek aan de Warsteinbrouwerij...

Wij verheugen ons erop u een fijne vakantie te bezorgen!