Fruitteler en Brielle

Donderdag 28 oktober 2021 

Voor meer info of reservatie: mail of bel ons

Het eiland Voorne-Putten, met duinlandschap, watergebieden, uitgestrekte akkers en lange dijken is een paradijs voor watervogels en weidevogels. De gids vertelt ons over alle ontwikkelingen op Voorne-Putten van vroeger en nu, de tuinbouw, het havengebied en de Maasvlakte. 

Brielle is een historische vestingstad met één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt meer dan 400 monumenten, onder andere de bijzondere Sint-Catharijnekerk, waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon. Brielle heeft ook leuke winkeltjes en genoeg gelegenheden om iets te drinken.  

Praktische info 

Prijs per persoon € 65
Inbegrepen: vervoer, koffie en gebak, rondleiding fruitteeltbedrijf, pannenkoek met drankje en ijsje, rondrit met plaatselijke gids, 3-gangendiner 


7u45 Genk Jaarbeurslaan bushalte Limburghal 

8u00 Houthalen Carpool 

8u20 Hechtel Parking B&V Reizen 

10u Ontvangst met koffie en gebak 

Daarna rijden we naar het mooie plaatsje Brielle in de provincie Zuid-Holland, waar we een fruitteler bezoeken. We krijgen hier een beeldpresentatie en rondleiding/rondrit met pluktreintje met bezoek aan de landwinkel met natuurlijke producten en een kleine proeverij. Tevens hebben ze hier een nieuw, duurzaam gebouwd, pannenkoekenrestaurant. Hier gaan we de lekkerste pannenkoeken eten tussen de appel- en perenbomen. 

Na de lunch maken we een rondrit over het eiland Voorne-Putten en bezoeken we het vestingstadje Brielle op eigen houtje 

We eindigen deze dag nog met een 3-gangendiner.